Runt B-sjön

Runt B-sjön finns ett 20-tal bryggor att fiska från. Det finns även en brygga som är handikappanpassad och har plats för rullstol. Runt bryggan finns en säkerhetskant. Nedan ser ni ett urval av bryggorna runt sjön.

Vi kan erbjuda ett antal grillplatser samt en grillkåta vid B-sjön som du gärna får använda. Huvudsaken är att du ser till att det är rent och snyggt efter dig. Sopor tar du med dig eller slänger i någon av soptunnorna som finns runt sjön. Grillkåtan är belägen ute på den lilla ön mitt i sjön. Dit kommer du genom att gå över den vita vackert välvda bron. Att använda våra grillplatser är gratis, däremot kostar det 350 kr/dag för grillkåtan. 1 säck ved ingår, önskar du köpa fler säckar kostar de 50kr/st. Grillkåtan bokas och betalas via vår Vaktmästare.

I övrigt finns 2 paviljonger där man kan sitta och bara njuta av utsikten över sjön eller varför inte ta med sig lite fika. Strax intill cafeterian finns även ett litet lusthus. Här finner du även vårt senaste tillskott en grillstuga där du grillar med kol.

Runt sjön finns även 2 platser där du kan rensa dina fiskar. Fiskavfallet stoppar du i en plastpåse och slänger i en soptunna. Det finns även plats för fiskrensning vid vår servicebyggnad.