Premiär 2015

Fiskepremiär 28 mars 2015

I år var fiskepremiär aningen tidigare än vanligt, men icke desto mindre har vi i Tranemo Sportfiskeklubben väntat på denna dag! Som vanligt!

Redan kvällen innan träffades många av medlemmarna i klubben för att kolla läget, prata lite med varandra inför morgondagens premiär och träffa och prata med våra stug- och campinggäster. Allt var lugnt och stilla.

Det blev morgon den 28 mars, och några av medlemmarna kom tidigt till Kroksjöns Fiskecamp. Tråkigt nog möttes de av synen att vi har haft inbrottsförsök i vår klubbstuga. Så ledsamt! Varför gör någon så här? Tyvärr har jag inget svar. I alla fall gjordes polisanmälan och vi får se vart utredningen leder.

När klockan blev 9.00 gick det sedvanliga startskottet för fiskepremiären. Det tog inte mer än någon minut innan den första fisken var uppe. Och så höll det på hela dagen. Den ena fisken efter den andra kom upp!

Vädret var fantastiskt. Strålande solsken med en aning kyla. Men ju längre fram på dagen det blev, desto varmare blev det.

Fram till kl 12.00 pågick den traditionsenliga tävlingen om tyngsta fisken. Årets vinnare blev en tjej vid namn Sanella Borac med en fisk på 3040 gram, tvåa blev Jasmin Saric med en fisk på 2970 gram och slutligen blev Emran Osmovic trea med sin fisk på 2850 gram.

En liten nypremiär i Kaffestugan var att Berit efter några år har kommit tillbaka. Bland annat fanns nygräddade våfflor och Kroksjömackan på menyn.

Vi hoppas att alla våra gäster hade en lika trevlig dag som vi medlemmar hade. Tack för att ni kom och hoppas vi ses fler gånger under säsongen 2015!

Nu kan man fiska dagligen i Kroksjön mellan kl 05.00 – 23.00 fram till den 1 november. Önskar du stanna mer än en dag bokar du stuga online på vår hemsida www.kroksjön.com eller om du önskar plats för husvagn/husbil pratar du med vår vaktmästare när du kommer till Kroksjön. Inom kort kommer du att kunna checka in din husvagn/husbil via kortautomat.

// Lena Linusson, Tranemo Sportfiskeklubb