Premiär 2012

Den 14 april 2012 var det fiskepremiär i Kroksjön. Jag var kvällen innan lite orolig för hur vädret skulle bli. Det duggregnade och enligt väderleksrapport skulle det bli kallt och regnigt. Kanske till och med snö. Men vädergudarna var med oss. Det var uppehåll och ingen – till måttlig vind. Stundtals kunde vi även se en glimt av solen. När fisket var klart, då först började det regna – Tack vädergudar!

I år var det rekordmånga fiskare som deltog, omkring 200 deltagare från olika håll. Jättekul! Det gäller att samsas om utrymmet och i år kunde vi erbjuda 2 nybyggda bryggor ute på vår lilla ö.

Fisket pågick från kl 09.00 till 14.00, och fram till kl 12.00 ingår en tävling om vem som får den tyngsta fisken. I år vanns denna tävling av Mizra som fick upp en fisk på 4530 g. Ett stort grattis önskar vi från fiskeklubben!

Tvåa i fisketävling blev Esad och trea blev Samir. Ett stort grattis även till dem.

Det är mest män som fiskar, men det är kul att konstatera att det även finns några kvinnor bland deltagarna. De tjejer jag träffade, hade också fiskelycka och fick upp en och annan fisk.

I cafeterian, kunde man köpa kaffe eller dricka och härliga frasiga våfflor, eller en smörgås om man hellre ville ha det.

Nu kan man fiska dagligen i Kroksjön mellan kl 05.00 – 23.00 fram till den 4 november. Och önskar du stanna mer än en dag, är det bara att höra av sig till campingvärden för Kroksjön och boka stuga på tel nr: 0325-769 44. Plats för husvagn / husbil bokar du hos campingvärd i Cafeterian när du kommer till Kroksjön. 

// Lena Linusson, Tranemo Sportfiskeklubb